Λίγα Λόγια για Εμάς

Η Ιστορία μας

Από το 1992, η οικογενειακή μας επιχείρηση στηρίχθηκε στην ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών μας και στον σεβασμό, στη χρήση αγνών και παραδοσιακών πρϊόντων της Λήμνου. Στη διάρκεια τόσων χρόνων αγωνιστήκαμε και στηρίξαμε όλες μας τις προσπάθειες, στη ανάδειξη της περιοχής αλλα και της Λήμνου γενικότερα. Ο σεβασμός και η εκτίμηση στον πελάτη δεν στηρίχθηκε ποτέ σε ανεύθυνες και πρόχειρες λύσεις αλλά σε ουσιαστικά και ποιοτικά κριτήρια, που διακρίνουν την κουζίνα μας. Αυτή η συνεχής πορεία ταυτίστηκε με την θέληση και την υπομονή μας να δεχόμαστε την κριτική, να υιοθετούμε καινούργιες ιδέες και να στηρίζουμε νέους παραγωγούς που πιστεύουν στα αγνά και φυσικά προϊόντα, που θέλουμε να αναδείξουμε προβάλλοντας την φυσικότητα του νησιού μας.

Romeo Restaurant top-view
Romeo Restaurant indoors

Η Ιστορία μας

Από το 1992, η οικογενειακή μας επιχείρηση στηρίχθηκε στην ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών μας και στον σεβασμό, στη χρήση αγνών και παραδοσιακών πρϊόντων της Λήμνου. Στη διάρκεια τόσων χρόνων αγωνιστήκαμε και στηρίξαμε όλες μας τις προσπάθειες, στη ανάδειξη της περιοχής αλλα και της Λήμνου γενικότερα.

Romeo Restaurant top-view
Romeo Restaurant indoors

Ο σεβασμός και η εκτίμηση στον πελάτη δεν στηρίχθηκε ποτέ σε ανεύθυνες και πρόχειρες λύσεις αλλά σε ουσιαστικά και ποιοτικά κριτήρια, που διακρίνουν την κουζίνα μας. Αυτή η συνεχής πορεία ταυτίστηκε με την θέληση και την υπομονή μας να δεχόμαστε την κριτική, να υιοθετούμε καινούργιες ιδέες και να στηρίζουμε νέους παραγωγούς που πιστεύουν στα αγνά και φυσικά προϊόντα, που θέλουμε να αναδείξουμε προβάλλοντας την φυσικότητα του νησιού μας.